Medarbetarna på Real Fastighetssystem sitter i en trappa.

Hur är det att vara kund hos Real Fastighetssystem?

Som kund hos Real fastighetssystem blir du del av en växande skara företag och människor. Sedan starten för drygt 30 år sedan, har Real vuxit sakta men säkert. Nu har vi passerat 1200 kunder och vi ser ut att bli ännu fler. Det främsta skälet till ökningen tror vi är att de flesta av våra kunder väljer att stanna kvar, inte alla förstås – men de flesta. På den här sidan har vi sammanställt vad du kan förvänta dig som kund.

Så här tycker kunderna

Hos jämförelsesiten
Business With

Enkelt att byta till Real Fastighetssystem

De flesta av våra nya kunder byter till Real från ett annat fastighetssystem. För flera av våra branschkollegors system har vi konverteringsscript som gör att överföringen till Real sker på några timmar. Om inte brukar övergången ändå inte ta längre än en vecka. Givetvis går hjälper vi till så att allt går så smidigt som möjligt. Välj mellan att ladda upp filer själva eller låta oss göra det mot en begränsad kostnad. De flesta av våra nya kunder brukar vara förvånade över hur smidigt och billigt det är att byta till Real.

 

Det är enkelt att byta till Real fastighetssystem. Kaffekopp som det ryker ur.

Vad kostar Real?

Startavgiften för Real Standard är 5 000 kr och därefter är kostnaden 500 kr i månaden. De flesta av våra kunder väljer dock en eller flera av våra plustjänster och då blir månadskostnaden högre. Genomsnittskunden hos oss betalar cirka 1 200 kr i månaden. Sett till vad man får för pengarna hävdar vi att Real är marknadens mest prisvärda fastighetssystem.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata priser och funktioner i Real Fastighetssystem.

Vi gick över till Real för att det var så smidigt”

Tommy Franklin, vd på Franklins Fastigheter.

Hur upplever du Reals support?

97 % av våra kunder är nöjda med vår kundsupport.

Vi tycker om att ha kontakt med dig. FAQ, manualer och användarforum är nog bra, men inget slår att få prata med en människa som både vill och kan hjälpa en om man har kört fast. Därför är våra kundguider, Renée och Per-Åke, uppskattade och viktiga både av oss och våra kunder. De står till din tjänst oavsett vilken programversion du har köpt – även om du har valt en gratis testmånad.

Instruktionsfilmer

Här har vi samlat några filmer som guidar dig genom några av våra mest populära plustjänster. Betydligt fler instruktionsfilmer finns att tillgå när du blir Real-kund. Vill du inte titta på filmer för att lära dig olika funktioner i Real Fastighetssystem, går det förstås som alltid bra att slå en signal till vår hjälpsamma support.

Egen hemsida hos Real fastighetssystem

I samband med att ni blir kunder hos oss, skapar vi en egen hemsida åt er på vår server. Det är från denna du och dina medarbetare loggar in varje gång ni skall arbeta i systemet. Här får ni också påminnelser som sådant ni behöver åtgärda, exempelvis utgående kontrakt samt tips om ny funktionalitet i Real fastighetssystem.

Ett komplett fastighetsprogram, välkommen till Real.
Utbildning

Bli en fena på Real

Behöver du hjälp att komma i gång med Real fastighetssystem? Eller kan du redan grunderna och vill ta ett steg till för att dra ännu större nytta av Real? Vi erbjuder olika utbildningar beroende på hur van användare du är.

För dig som vill ha utbildning erbjuder Real fastighetssystem specialanpassade och skräddarsydda utbildningar för just dina önskemål. I första hand sker utbildningen digitalt. Beroende på omfattning genomför vi utbildningen i ett eller flera pass med pauser emellan. Självklart anpassar vi våra kurser till dina förkunskaper.

Pris: 1 200 kr per timme.

Heldag hos er: 9 900 kr exkl rese- och eventuella logikostnader.
(Restid debiteras med 600 kr/timmen.)

Heldag hos oss i Degerfors: 4 950 kr per person.
(Lunch och fika ingår.)

Fyll i nedanstående formulär angående dina önskemål, vilken typ av förvaltning ni har, samt förslag på en tid. Du kan även slå en signal till våra kundguider på 010-602 32 10.

Önskemål om utbildning

Utbildning på Real fastighetssystem. Två personer framför dator. Man, kvinna headset.
Referens Real fastighetssystem - Maria Winther, vd på Rådstornet

Reals bankintegration ger oss full kontroll – i realtid”

Maria Winther, vd på Rådstornet, gläds åt stora tidsbesparingar.