Kom igång direkt

Testa gratis
Boka demo

Testa gratis eller boka guidad visning

Nyfiken på Real fastighetssystem?

Är du nyfiken på om Real fastighetssystem är något för er? Då kan du boka en guidad visning samt testa Real gratis en hel månad. Vår erfarenhet är att de flesta får mest ut av sin testa gratis-period om den inleds med en guidad rundtur i programmet. Om du tycker att det låter som en bra idé, kryssar du helt enkelt i båda rutorna i formuläret här intill.

Givetvis kan du använda gratisabonnemanget precis som du vill. Du kan exempelvis registrera data och kontrakt, avisera, flytta ut och in hyresgäster. Du kan också justera hyror och avgifter och allt annat som ryms i systemet. Du kommer åt all funktionalitet som finns i standardversionen av Real fastighetssystem under din provperiod.
Du har naturligtvis full tillgång till våra kundguider under hela testperioden. Så fort du undrar över något, kan du lyfta luren och få svar från oss.

Den guidade turen i Real fastighetssystem brukar ta ungefär en timme. Vi går då igenom de viktigaste delarna av programmet och svarar på alla dina frågor. Givetvis kan även dina kollegor vara med vid rundturen i Real fastighetssystem.

Undrar du över något kring att testa Real Fastighetssystem gratis?

Inga problem. Hör bara av dig till oss, så reder vi ut begreppen!

Real fastighetssystem - tillägg Brf
REAL BRF

Tilläggsmodulen som gör det lättare att förvalta bostadsrätter.  Läs mer 

Real fastighetssystem - tillägg Lokal
REAL LOKAL

Gör att förvaltningen av kommersiella lokaler snäppet smidigare. Läs mer 

Real fastighetssystem – bankintegration
REAL PLUSTJÄNSTER

Med plustjänsterna blir Real ännu smartare och användbart för er förvaltning. Läs mer