Det är vi som är Real Fastighetssystem

Det är vi som är Real Fastighetssystem. Arbetet med att förbättra systemet pågår kontinuerligt – ofta i dialog med våra kunder. Därför vill vi gärna ha kontakt med dig. Vår hoppas på en lång och ömsesidigt givande relation, där båda parter blir lika nöjda. Tveka aldrig att ta kontakt med oss om du vill ha vår hjälp!

Stefan Johansson, vd på Real fastighetssystem

Stefan Johansson

VD

010 – 602 32 00
stefan.johansson@real.se
Stefan är inte bara vd, han är också den som kan Real fastighetssystem – själva programmet alltså – bättre än någon annan. Stefan har varit med ända från starten och har format Real fastighetssystem till vad det är idag. Parallellt med att styra Real-skutan framåt, fortsätter han att vidareutveckla mjukvaran i nära samarbete med kunderna. Vi är övertygade om att hans erfarenheter från elitidrotten hjälper honom att aldrig ge upp.

Per-Åke Lindgren, Real fastighetssystem

Per-Åke Lindgren

Säljare och kundguide

010 – 602 32 10
per-ake.lindgren@real.se
Per-Åke har två roller på Real Fastighetssystem. Han jobbar i huvudsak som säljare och problemlösare för de som söker en webbaserad lösning för sin fastighetsförvaltning. Men du träffar även Per-Åke på vår kundtjänst och support där han också utbildar våra kunder.

Ronny Lindmark Real Fastighetssystem

Ronny Lindmark

Säljare och kundguide

010 – 602 32 10
ronny.lindmark@real.se
Från sin tid som resande säljare har Ronny gedigen erfarenhet av att arbeta med fastighetsbolag. Hos oss är Ronny såväl säljare som kundguide.

Renée Strandberg, Real fastighetssystem

Renée Strandberg

Kundguide

010 – 602 32 10
renee.strandberg@real.se
Renée är en av våra högt värderade kundguider. Förutom supportärenden är Renée vårt allt i allo. Renée sköter också leveranser till våra nya kunder och tar hand om våra Portal-kunder.

Johan Dahlman, Real fastighetssystem

Johan Dahlman

Kundguide

010 – 602 32 10
johan.dahlman@real.se
Johan jobbar som kundguide och utbildare. Johan har jobbat med liknande uppgifter i andra branscher och är van vid kundkontakter.

Lisa Sjöberg, kundguide på Real fastighetssystem

Lisa Sjöberg

Kundguide

010 – 602 32 10
lisa.sjoberg@real.se
Ständigt leende Lisa är kundguide hos oss. Hon kommer närmast från telekombranschen där hon också jobbade med kundsupport. Hur man bemöter kunder på ett bra sätt lärde hon sig dock redan när hon jobbade inom hotell- och restaurangnäringen.

Jennifer Alfredsson, kundguide på Real Fastighetssystem. Leende kvinna.

Jennifer Alfredsson

Kundguide

010-602 32 10
Jennifer.alfredsson@real.se
Jennifer är vårt nyaste tillskott bland våra kundguider. Hon har lång erfarenhet av support till fastighetsägare. Jennifer utbildar även våra kunder.

Hanna Ojansivu, Real fastighetssystem

Hanna Ojansivu

Systemutvecklare

Hanna är precis nyinflyttad från Småland och kommer till Real Fastighetssystem med bred erfarenhet från olika typer av systemutveckling. Hanna jobbar i första hand med nyutveckling men finns tillgänglig för både support och problemlösning.

Filip Lundborg Real fastighetssystem

Filip Lundborg

Systemutvecklare

Filip utvecklar och underhåller vårt system. Han är en nyutbildad systemutvecklare med extremt bra öga för detaljer.

Hans-Olof Stensson, Real fastighetssystem

Hans-Olof Stensson

Systemutvecklare

Hans-Olof har lång erfarenhet inom systemutveckling, programmering inom flera branscher. Är inte rädd för att ta sig an de lite mer komplicerade utmaningarna.

Fredrik Bertilsson

Systemutvecklare och konsult

Fredriks första uppdrag var att överföra Real Fastighetssytstem från Windows till webb. Därefter har Fredrik som konsult funnits till hjälp i olika utvecklingsprojekt. En tusenkonstnär som alltid levererar lite mer än vad han lovat.

Hälsa på oss Real Fastighetssystem

Vi har slagit ner våra bopålar i fotbollens Mecka, Degerfors – en liten kommun i Värmland med knappt 10 000 innevånare som ligger mer centralt än man först kan tro. Vi har nästan exakt lika långt till Stockholm, Göteborg och Oslo –ungefär 26 mil. Vi tar morgontåget till Stockholm på under två timmar.

Tillsammans med vårt kära fotbollslag, Degerfors IF, gör vi allt för att hålla oss kvar i eliten. Ett ständigt pågående arbete. Har du vägarna förbi så är du självklart välkommen in på en kopp kaffe. Sommartid ska du givetvis besöka anrika Stora Valla idrottsplats och se vår lika anrika förening tampas med andra lag i Allsvenskan.

Varmt välkommen!

Real AB

Gärdesvägen 10
693 32 Degerfors