Real fastighetssystem sedan 1991. Två kvinnor ser på varann och ler.

Ett enkelt fastighetsprogram sedan 1991

Att skapa ett så enkelt fastighetsprogram som möjligt har varit vårt fokus ändå sedan starten. Vi vet att en del människor har uppfattningen att fastighetsförvaltning är tidskrävande, komplicerat och tråkigt. Därför har vi försökt att tänka tvärt om. Ända sedan 1991– då Real Fastighetssystem gjorde sitt intåg på marknaden– har vi sett det som vårt uppdrag att skapa ett fastighetsprogram som är så enkelt snabbt och enkelt som möjligt, till och med roligt om det går. När vi 1995 gjorde Real Windowsbaserat och när vi 2008 förvandlade Real till ett webbaserat fastighetsprogram, var det viktiga steg för att göra verklighet av våra ambitioner.

Vi vill att du ska trivas

Arbetet med att förbättra och förenkla Real Fastighetssystem pågår ständigt i tät dialog med våra kunder. Men hur bra vi än bygger vårt fastighetsprogram, kommer den personliga kontakten med dig som kund alltid att stå i centrum. Därför kommer vi aldrig att ersätta våra kundguider med manualer eller användarforum. Vi vill hjälpa dig på ett personligt plan och värdesätter kontakten med alla våra kunder.

Om du är kund eller blivande kund, förtjänar du att bli bemött med respekt och en vilja att hjälpa dig med stort eller smått. Så har det alltid varit. Kanske är det därför som hälften av våra kunder har stannat hos oss i tio år eller mer. Vi kan också skryta med ”världens bästa support”, trevliga utbildningar och engagemang. Detta är nämligen citat som kommer direkt från våra kunder. Varmt välkommen om du har förslag som kan göra Real till ett ännu enklare fastighetsprogram.

Referens Real fastighetssystem hejar på Degerfors IF. Fotbollsspelare som firar mål.

Vi älskar Degen!

Degerfors IF, laget i vårt hjärta. Degerfors är en kommun med stort fotbollsintresse och att vårt lag gör oss både glada och stolta. Givetvis stöttar vi klubben i vått och torrt. Har du vägarna förbi Degerfors när det är matchdags tar vi mer än gärna med dig till Stora Valla. Slå oss en signal, så bokar vi in en gemensam fotbollsupplevelse i toppklass.