”Valet mellan snigelpost och digital signering är ganska lätt, faktiskt”

Therése Lindroth Wettermark är sälj- och marknadsansvarig på In Frigore, ett snabbt växande fastighetsbolag med snart 400 lägenheter i Örebro och Eskilstuna. Therése främsta uppgift är att se till att bolagets lägenheter blir marknadsförda och uthyrda – och förstås att kontrakten blir undertecknade.
– Vi är ett ungt företag som valt ledorden ”Enkelt, modernt, glädje och engagemang” berättar Therése. Det hade varken blivit vidare modernt eller enkelt om vi jobbat med papperskontrakt som skickas med snigelpost. Eftersom Real har en smidig tjänst för digital signering så var det aldrig någon tvekan, faktiskt.

Att välja just Real fastighetssystem var inte självklart. Bland ägarna finns erfarenhet av flera system. Men när man pratat ihop sig och även gjort en marknadsundersökning, föll valet på Real.
– Ju mer vi jobbar i systemet, desto mer nöjda blir vi, säger Therése. Real känns väldigt komplett. Och dessutom har de en helt fantastisk supportavdelning.

Therése har svårt att uppskatta exakt hur mycket tid In Frigore sparar på att använda digital signering, mer än att det är ”jättemycket”.
– Det senaste året har jag skrivit ungefär 200 kontrakt med nya hyresgäster. Bara tanken på alla möten och all hantering som hade krävts om vi jobbat traditionellt… nej, det hade inte gått att hantera på bara en person. Dessutom kan jag enkelt följa alla flöden. Det känns helt enkelt skönt att ha full kontroll.