#11 Hemligheten bakom Real Fastighetssystem. ”Därför blir kunderna fler och fler”

Välkommen tillbaka till Real Fastighetspodd, en podcast om fastighetsförvaltning.

Efter en ofrivillig pandemipaus står vi nu redo att starta upp igen. Vår ambition är att försöka spegla vad som händer inom fastighetsbranschen, i både stort och i smått.

Vi kommer fortsättningsvis att ta pulsen på olika delar av branschen och framförallt glänta på dörren till framtiden. Tanken är att vi ska fortsätta se över vad som händer inom den så spännande digitaliseringen av fastighetsförvaltningen och hur det påverkar utvecklingen. Vad förväntar sig framtidens hyresgäster? Behöver vi ny kompetens? Kan vi skapa nya affärsinriktningar och ge ännu bättre service?

Innebär den snabba digitaliseringsutvecklingen oss som programleverantör? I så fall hur.

Vi vill också försöka ta reda på om och i så fall hur två års pandemi kan ha påverkat branschen.

Vi kommer att bjuda in ett stort antal intressanta gäster som ska hjälpa oss att räta ut frågetecken, ge smarta tips och ta med oss in i en spännande framtid där vi pratar kring datadriven förvaltning, innovativa lösningar och AI (Artificiell Intelligens), men också etik och moral, miljö och klimatomställning.

Men innan vi kommer in på allt detta så byter vi den här gången fokus och istället för att se vad som händer ute i fastighetsbranschen så vänder vi oss inåt mot det fastighetssystem som är hjärtat i företaget Real Fastighetssystem. Den här gången får vi en inblick i landets första helt webbaserade fastighetssystem, dess historia, nutid och framtid. Har två år av pandemi påverkat systemutvecklingen?
Vad ser man för utmaningar framöver?

Den som lotsar oss är Reals vd, Stefan Johansson. Stefan är i grunden systemutvecklare och har stor del i systemets utveckling över tid.

Real Fastighetspodd spelas in och produceras av Real Fastighetssystem. Intervjuar gör Björn Reimers.