Real – ett webbaserat fastighetssystem. Vi hjälper dig att komma igång!

Real är ett webbaserat fastighetssystem. Det betyder att du kan sköta din fastighetsförvaltning från vilken dator som helst. Vi hjälper dig givetvis med att konvertera din data, oavsett vilket fastighetssystem du använder idag.

Oftast är det tiden som inte räcker till när man vill göra förändringar, såsom att uppgradera eller byta ett IT-system. Behoven finns men det som saknas är luckor i almanackan. En sak är dock säker, den tiden kommer aldrig, den måste du skapa själv.

Vi rusar runt i hjulet när vi istället skulle sakta in och se om vi inte kunde bli lite effektivare genom att, bland annat, möta upp ny teknik. Det är lätt att man blir sittande sena kvällar på kontoret när man kanske kan hitta mer mobila lösningar genom att jobba ett webbaserat fastighetssystem.

Här vill vi göra allt för att hjälpa dig. Vi kan konvertera din data, vi har verktyg och erfarenhet från de flesta systemen på marknaden. Har du inget system har du kanske dina uppgifter i Excel. Då finns alla möjligheter att hitta en bra lösning. Du är igång snabbt när all din ”gamla” data är på plats.

Priset beror lite på omfattning och typ av data. Vi gör det till självkostnadspris.

Givetvis hjälper vi dig den allra första tiden att komma igång på ett bra sätt. Vår support finns, under kontorstid, alltid till hands.

Du kan också registrera dig för en TESTA GRATIS-licens. Där kan du i lugn och ro bekanta dig med systemet, registrera egna data eller så hjälper vi dig att konvertera från ditt nuvarande system till ett webbaserat fastighetssystem från Real.