Minimal administration

Gillar du inte administration, kommer du att älska Real

Vårt mål är att minimera tiden du behöver för administration, exempelvis när människor ska flytta in eller ut, när kontrakt ska skrivas eller när bostäder och lokaler ska underhållas. Att Real är webbaserat är en förenkling i sig, eftersom det inte binder dig vid en speciell plats, dator, mobil eller surfplatta.

En nyhet är att Real fastighetssystem kan nu integreras direkt mot banker. Det innebär att de avier som betalas hamnar direkt i  Real under ”Mina kundfakturor”. Du slipper alltså hela proceduren med att logga in på banken, ladda ner filerna med betalda avier och att sedan ladda upp dem i Real. Har ni en omfattande verksamhet med flera bolag och många fastigheter, kan ni göra stora tidsbesparingar. Vi har nu en färdig bankintegration mot Handelsbanken. Arbetet går nu vidare för att integrera Real fastighetssystem mot i första hand Nordea och SEB. Har du en annan bank? Prata gärna med dem så märker de att kundbehovet finns.

I Real hittar du även praktiska mallar för de flesta kontrakt. Använd gärna Fastighetsägarna Dokument – Real fyller automatiskt i den data som finns i systemet. Real är också förberett för integration mot Fortnox och Visma eEkonomi. Real erbjuder också en lång rad tilläggstjänster som hjälper dig att spara ännu mer tid och pengar – exempelvis OCR/autogiro, mobil besiktning och bostadskö.

En uppskattad funktion i Real fastighetssystem är digital signering. I Real kan du enkelt  mejla hyresavtal för signering via vår Real/Kivra koppling. Använd de avtal du redan har eller skapa nya via vår integration till Fastighetsägarna eller Reals avtal. Väljer du att använda vår tjänst Portalen, kan hyresgästen logga in och ta del av sina signerade avtal där. Detsamma gäller förvaltare, styrelsemedlemmar och boende i bostadsrättsföreningar som har inloggning till Portalen.

 

Undrar du över något kring minimal administration?

Hör bara av dig till oss, så reder vi ut begreppen!