REAL BRF

Bostadsrättsförvaltning med många smarta funktioner

Din bostadsrättsförvaltning blir enklare med tilläggspaketet Real BRF . Här hittar du alla funktioner du behöver för en smidig och förvaltning av bostadsrätter. Utöver den grundläggande smidigheten och säkerheten som redan finns inbyggd  i webbaserade Real Fastighetssystem, hittar du många specialfunktioner som är speciellt anpassade för just förvaltning av bostadsrättsföreningar. 

Här är några av funktionerna som förenklar din bostadsrättsförvaltning:
– Kontrolluppgifter till skatteverket vid försäljning
– Fondhantering
– Uträkning av kapitaltillskott
– Förmögenhetsvärde
– Registrering av panthavare
– Försäljningshistorik vid medlemsbyte
– Medlems- och lägenhetsregister
– Mäklarbild

Utöver dessa funktioner finns även Kundportalen där såväl dina boende som styrelsen lätt kan få tillgäng till information. Här får medlemmar och styrelseledamöter enkelt tillgång till aktuell information om enskilda bostadsrätter, avgifter, kontrakt och en hel del annat. Dessutom kan de boende ändra en hel del uppgifter som gäller dem själva och själva boendet.

Genom att informera medlemmarna i styrelsemedlemmar och medlemmar i bostadsrättsföreningen om funktionerna i Kundportalen, kan du inte bara erbjuda dem en extra service. När de själva börjar gå in och hämtar information och gör vissa ändringar, får du tid över till annat.  

Vår ambition är att vara marknadens bästa alternativ för alla som vill söker ett program för  riktigt smidig, säker och tidsbesparande bostadsrättsförvaltning. Är det något du undrar över, eller vill du kanske testa programmet. Tveka inte att höra av dig!

Spar pengar och tid med Kundportalen 
Kundportalen är ett måste för alla BRF-förvaltare på uppdrag. Den ger god service till de boende samtidigt som du själv kan spara en hel del tid.

Undrar du över något kring Real BRF?

Har du frågor om Real BRF? Kanske vill du prata med någon som redan använder systemet eller kanske testa programmet gratis under en tid. Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig!