Real och Fortnox – kan det bli smidigare?

Vi har skapat Real för ett övergripande syfte – enklare fastighetsförvaltning av hyresrätter, bostadsrätter och kommersiella lokaler. Därför är Real också ett webbaserat fastighetssystem. Det gör att du kan arbeta i Real från vilken plats eller dator som helst. Samtidigt får du maximal säkerhet och slipper krångliga installationer och backuper.

Real startade 1991 och sedan dess har haft förmånen att hjälpa fler och fler kunder, många har kommit till oss via rekommendation. Idag är de över 1100 varav allt fler använder integrationen med Fortnox.

Ett axplock av funktionerna i Real:
– Fixa hela aviseringen med bara några klick.
– Automatisk bankintegration.
– Spara tid och ge god service via Kundportalen.
– Integration mot Fastighetsägarnas dokument.
– Boende kan göra felanmälningar via webbformulär.
– Teknisk förvaltning via mobilen.
– Signering av avtal via mobilen.
– Printservice från 3:20/avi inklusive porto.

Testa Real Fastighetssystem gratis i en månad och få tillgång till våra populära kundguider som hjälper dig under hela prova-på-månaden.

Undrar du över något?

Hör bara av dig till oss, så reder vi ut begreppen!

Om Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF. För ytterligare information se www.fortnox.se.

Real Fastighetssystem integrationspartner med Fortnox. Logotyp Fortnox.