MOBIL TEKNISK FÖRVALTNING

Teknisk förvaltning – smidigt med mobila tjänster

Teknisk förvaltning går smidigt i Real Fastighetssystem. NI får hjälp av systemet genom att det ger er god överblick samtidigt som det skapar ett effektivt arbetsflöde för hela din tekniska förvaltning. På så sätt kan ni enkelt omvalda de felanmälningar ni får in från webb eller mobil till arbetsordnar som era fastighetsskötare kan hugga tag i. Det gör att era fastighetsskötare enklare kan prioritera det viktigaste uppgifterna. I nästa steg bockar av de uppgifter som de har genomför direkt i Real. I förlängningen innebär det att ni får ett bättre arbetsflöde och spar mycket tid. Dessutom riskerar ni inte att viktiga uppgifter hamnar mellan stolarna.

Ett annat exempel på en tidsbesparande funktion är att Real Fastighetssystem även är förberett för mobil besiktning. När ni genomför en besiktning, kan er  hyresgäst skriva under protokollet direkt på en läsplatta eller en mobiltelefon. På så sätt blir allt klart direkt.

Detsamma gäller varje gång ni ska göra en rondering. Genomför den med en mobil eller läsplatta i handen, så kan ni göra alla felanmälningar direkt när ni upptäcker något som vi vill åtgärda. Då spar ni både tid och säkerställer att inget glöms bort.

Klicka på en understrukna rubrikerna för att se en instruktionsvideo som beskriver hur Real kan skapa enklare   teknisk förvaltning:

Åtgärder

Register för åtgärder
Planerade åtgärder
Utförda åtgärder
Teknisk beskrivning

Felanmälan

Felanmälan
Felanmälan webb
Gränssnitt/formulär för rapportering av felanmälningar
Mobil Felanmälan – mobilt gränssnitt för smartphone och läsplatta
Återrapportera och ändra status
Plocka upp nya uppdrag

Rondering

Mobil rondering.

Undrar du över något kring mobila tjänster?

Hör bara av dig till oss, så reder vi ut begreppen!